Всеукраїнський фестиваль-конкурс на приз Гната Танцюри — дивіться на всіх регіональних телеканалах Суспільного

Всеукраїнський фестиваль-конкурс на приз Гната Танцюри — дивіться на всіх регіональних телеканалах Суспільного

27 лип. 2021

З понеділка до п’ятниці об 11:40 на UA: ОДЕСА і всіх регіональних телеканалах Суспільного транслюватимуть телевізійну версію V Всеукраїнського фестивалю-конкурсу фольклорних колективів на приз Гната Танцюри. Всього до ефіру підготували 5 випусків з виступами  фольклорних колективів та виконавців дев’яти областей України.

«Такі фестивалі стають не тільки майданчиками для обміну фольклорними знахідками, а й простором у якому зберігається і відроджується розуміння української традиції. Кожна область має свої пісні, строї, говірки, ментальність, але у нас спільна історія і спільні інтереси, — зазначає продюсер філії Суспільного у Вінниці Віктор Мозалевський. — Суспільне працює над тим, щоб зберігати надбання української культури, сприяти налагодженню міцних зв’язків між регіонами. Ми хотіли, щоб роботу аматорських народних колективів побачила якнайширша аудиторія — аудиторія всіх регіональних каналів Суспільного, і ми маємо таку можливість. Запрошуємо до перегляду». 

Нагадаємо, Всеукраїнський фестиваль-конкурс  фольклорних колективів на приз Гната Танцюри проводять раз на п’ять років, цього року від відбувся в червні в Гайсині. UA: ВІННИЦЯ підтримувала подію, як інформаційний партнер.

UA: ОДЕСА разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивитися онлайн проєкти UA: ОДЕСА і слухати програми Українського радіо Одеса можна на сайті філії. Оперативні новини про Одещину — на порталі Суспільне | Новини та на сторінці Суспільне Одеса у фейсбуці.