На телеканалі «UA: ОДЕСА» стартує новий сезон #Звітів_наживо

На телеканалі «UA: ОДЕСА» стартує новий сезон #Звітів_наживо

27 бер. 2019

З 28 березня розпочинається новий сезон програми звітування місцевої влади в ефірі телеканалу «UA: ОДЕСА» — #Звіти_наживо. Це загальнонаціональний спільний проект Громадського руху ЧЕСНО і UA: Суспільне мовлення. Головними завданнями проекту є проаналізувати роботу представників місцевої влади і створити майданчик для діалогу.

Проект було запущено у березні 2018 року. Минулого сезону проект виходив раз у місяць в п’ятницю, тепер — у четвер. Філії самостійно визначатимуть тему розмови, орієнтуючись на інформаційний запит регіону. Також оновлено весь графічний “одяг” програми.

Команда суспільно-політичного напряму Одеської філії Суспільного 28 березня о 19:20 до студії запросила директорку департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради Олену Китайську, яка розкаже про те, як тепер нараховують субсидії, кому надають та кого позбавляють і скільки грошей для компенсації держава видаватиме на руки.

 

Поставити своє запитання до посадовиці можна завчасно у соціальній мережі Facebook за хештегом #Запитай_про_субсидії та протягом прямого ефіру за телефоном студії телеканалу «UA: ОДЕСА»: (0482) 638-638 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора).

Пряму трансляцію #Звіти_наживо дивіться на нашій сторінці у Facebook, та на сайті філії.