Суспільне Одеса покаже вирішальні поєдинки жіночого Євро з футзалу за участі України

Суспільне Одеса покаже вирішальні поєдинки жіночого Євро з футзалу за участі України

15 бер. 2023

17 та 19 березня в Угорщині відбудеться Чемпіонат Європи-2023 з футзалу серед жінок, який транслюватимуть сайт Суспільне Спорт та місцеві телеканали Суспільного Мовлення*, зокрема Суспільне Одеса.

Читайте також: Фінальний етап Кубка світу з біатлону — дивіться на Суспільному

Фінальна частина Євро відбуватиметься у форматі фіналу чотирьох. За титул змагатимуться збірні України, Іспанії, Португалії та Угорщини, які вибороли свої місця у кваліфікації серед 16 збірних. У півфінальному поєдинку Україна гратиме проти Угорщини, а Іспанія — проти Португалії.

Графік трансляцій на платформах Суспільного:

Також матчі збірної України транслюватиме ютуб-канал Суспільне Спорт.

19 березня о 20:00, напередодні фінального поєдинку, на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення дивіться студійну програму Суспільне Спорт, де говоритимуть про виступи збірної України.

Цьогорічне Євро стане третім в історії турніру. На попередньому українки вибороли бронзові нагороди. Чемпіонками двох Чемпіонатів Європи ставали іспанки, які щоразу у фіналі перегравали португалок.

Дивіться фінальні поєдинки Чемпіонату Європи-2023 з футзалу серед жінок на сайті Суспільне Спорт та місцевих телеканалах Суспільного Мовлення  й підтримуйте збірну України разом із Суспільним. 

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах

На Одещині 一  це телеканал Суспільне ОдесаУкраїнське радіо Одеса та цифрові платформи: 

* Крім Суспільне Крим.