Греція – Україна — матчі жіночої Ліги націй з футболу на Суспільне Одеса

Греція – Україна — матчі жіночої Ліги націй з футболу на Суспільне Одеса

26 жов. 2023

У п’ятницю, 27 жовтня, о 17:00 жіноча збірна України з футболу проведе поєдинок проти збірної Греції у рамках Ліги націй. Наживо перший матч транслюватимуть Суспільне Одеса, інші місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Одеса, Суспільне Київ, Суспільне Чернівці тощо), сайт Суспільне Спорт,  новому  телеканалі Суспільне Спорт (який наразі мовить у тестовому режимі), та ютуб-каналі Суспільне Спорт.

Жіноча збірна України вже встигла провести два поєдинки у цьому розіграші Ліги націй. Українки поступилися збірним Сербії та Польщі з рахунком 1-2. Збірна Греції також програла Польщі (1-3) та Сербії (0-4). 

Тож наразі збірні України та Греції займають останні місця у своїй групі. Для продовження боротьби у групі українкам обов’язково треба перемогти у двоматчевому протистоянні з Грецією. 

Зазначимо, другий матч між Україною та Грецією відбудеться 31 жовтня.

Ексклюзивні трансляції дивіться на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт

Нагадаємо, спортивний супутниковий телеканал Суспільне Спорт мовить у тестовому режимі, а повноцінний запуск каналу відбудеться восени.

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканал, сайт та соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

На Одещині 一 це телеканал Суспільне Одеса, Українське радіо Одеса та цифрові платформи: