«Рух» – «Олександрія» та «Минай» – «Верес» — 12-й тур УПЛ на Суспільне Одеса

«Рух» – «Олександрія» та «Минай» – «Верес» — 12-й тур УПЛ на Суспільне Одеса

27 жов. 2023

У суботу, 28 жовтня, о 18:00 відбудеться матч 12 туру Української Прем’єр-ліги (УПЛ) між командами «Рух» (Львів) та «Олександрія» (Олександрія), а у неділю, 29 жовтня, о 13:00 між собою зіграють «Минай» (Минай) та «Верес» (Рівне). Наживо матчі покажуть Суспільне Одеса, інші місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Одеса, Суспільне Київ, Суспільне Чернівці та інші) та сайт Суспільне Спорт

Читайте також: Греція – Україна — матчі жіночої Ліги націй з футболу на Суспільному

«Рух» наразі посідає п’яте місце у турнірній таблиці Чемпіонату України, маючи у своєму активі 19 очок (10 проведених ігор). Майбутні суперники львів’ян «Олександрія» займає 14-те місце, заробивши 9 очок (11 проведених ігор).

«Минай», який прийматиме вдома рівненський «Верес», наразі лишається на останньому місці — 4 очки в 11 матчах. «Верес» розташувався однією сходинкою вище з 6 очками в активі (10 проведених ігор).

Лідером Чемпіонату України наразі є криворізький «Кривбас» — 23 очки. За «Кривбасом» розташувалися «Полісся» — 22 очки, «Шахтар» та «Дніпро» — по 21 заліковому балу.

Зазначимо, у новому сезоні Української Прем’єр-ліги місцеві телеканали Суспільного Мовлення та сайт Суспільне Спорт транслюють домашні матчі футбольних клубів «Рух» (Львів) та «Минай» (Минай).

Нагадаємо, у листопаді відбудеться повноцінний запуск нового спортивного телеканалу Суспільне Спорт, який наразі мовить у тестовому режимі.

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканал, сайт та соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

На Одещині 一  це телеканал Суспільне ОдесаУкраїнське радіо Одеса та цифрові платформи: