«Ремовська Інтерв’ю» з Миколою Бєлєсковим — у телеефірі Суспільне Одеса

«Ремовська Інтерв’ю» з Миколою Бєлєсковим — у телеефірі Суспільне Одеса

30 жов. 2023

Щопонеділка о 22:00 дивіться на супутниковому телеканалі Суспільне Новини та місцевих каналах Суспільного Мовлення проєкт «Ремовська Інтерв’ю». 30 жовтня — розмова зі старшим аналітиком фонду «Повернись живим», експертом Національного інституту стратегічних досліджень Миколою Бєлєсковим

Журналістка Суспільного Олена Ремовська поспілкувалася з гостем про загострення ситуації в Авдіївці та про перше застосування на полі бою американських далекобійних ракет ATACMS. Чи стануть вони зброєю перемоги, як може змінити перебіг бойових дій поява в України F-16 та де є проблеми в підготовці мобілізованих? Про це та чимало іншого — дивіться у новому випуску проєкту. 

Читайте також: Журналісти Суспільного отримали нагороду «Європейський журналіст 2023» від «Приз Європа 2023»

Нагадаємо, ютуб-проєкт команди Суспільне Новини «Ремовська Інтерв’ю» — це змістовні розмови з людьми, які ухвалюють рішення і впливають на суспільну думку, з військовими й тими, хто найкраще може пояснити, що відбувається з Україною й українцями. Олена Ремовська — ведуча інтерв’ю та досвідчена журналістка в цьому жанрі. Вона брала інтерв’ю в українських міністрів і представників військового командування, а також у міжнародних топпосадовців, зокрема у президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн, держсекретаря США Ентоні Блінкена. Раніше Олена Ремовська працювала у Київському бюро Радіо Свобода та на Першому каналі Суспільного Мовлення.

Головна редакторка служби новин Суспільного Мовлення Христина Гаврилюк раніше анонсувала, що, на відміну від новинних інтерв’ю, у проєкті «Ремовська Інтерв’ю»«більш ґрунтовні розмови, що дозволять глибше розкрити героя та показати ширший контекст». Олена Ремовська сказала, що у фокусі проєкту — не лише топпосадовці, а й «військові, які беруть участь у російсько-українській війні; лікарі, які рятують життя; письменники, які втілюють у слова те, що всі ми переживаємо»

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.