Матч Україна – Греція — дивіться Лігу націй з футболу серед жінок на Суспільне Одеса

Матч Україна – Греція — дивіться Лігу націй з футболу серед жінок на Суспільне Одеса

30 жов. 2023

У вівторок, 31 жовтня, о 17:00 жіноча збірна України з футболу зіграє другий матч проти збірної Греції у рамках Ліги націй. Наживо матч транслюватимуть Суспільне Одеса, інші місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Львів, Суспільне Київ, Суспільне Чернівці тощо), сайт Суспільне Спорт,  новий  телеканал Суспільне Спорт (який наразі мовить у тестовому режимі), та ютуб-канал Суспільне Спорт.

Читайте також: Журналісти Суспільного отримали нагороду «Європейський журналіст 2023» від «Приз Європа 2023»

У першому поєдинку на виїзді збірна України поступилася Греції з рахунком 1-2. Наразі збірна України посідає останнє місце у групі й має обов’язково вигравати другий поєдинок проти Греції для продовження боротьби за збереження прописки у лізі B. До цього українки поступилися у матчах зі збірними Сербії (1-2) та Польщі (1-2).

Як і попередній поєдинок, номінально домашній матч Україна проведе також у Греції. Коментуватиме гру Андрій Столярчук.

Ексклюзивні трансляції дивіться на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт

Нагадаємо, спортивний супутниковий телеканал Суспільне Спорт мовить у тестовому режимі, а повноцінний запуск каналу відбудеться у листопаді.

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканал, сайт та соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

На Одещині 一  це телеканал Суспільне ОдесаУкраїнське радіо Одеса та цифрові платформи: