«Минай» – «Кривбас» — дивіться матч 15-го туру УПЛ на Суспільне Одеса

«Минай» – «Кривбас» — дивіться матч 15-го туру УПЛ на Суспільне Одеса

24 лис. 2023

У суботу, 25 листопада, о 13:00 відбудеться матч 15 туру Української Прем’єр-ліги (УПЛ) між командами «Минай» (Минай) та «Кривбас» (Кривий Ріг). Наживо матч покажуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Чернівці, Суспільне Кропивницький, Суспільне Івано-Франківськ та інші) та сайт Суспільне Спорт

Читайте також: Запуск нового спортивного телеканалу Суспільне Спорт відбудеться 29 листопада

«Кривбас» є одним з лідерів УПЛ на цей момент. Криворіжці мають у своєму активі 27 очок і посідають 3-є місце. 

Натомість «Минай» лишається на останньому місці у турнірній таблиці набравши 6 очок. Поєдинок проти «Кривбасу» стане дебютним для Желько Любеновича на посаді головного тренера «Миная», який змінив Володимира Шарана.

Лідером Чемпіонату є «Дніпро-1» — 30 очок, за яким одразу розташовується житомирське «Полісся» — 29 очок.

Зазначимо, сезоні 2023-2024 Української Прем’єр-ліги місцеві телеканали Суспільного Мовлення та сайт Суспільне Спорт транслюють домашні матчі футбольних клубів «Рух» (Львів) та «Минай» (Минай).

Нагадаємо, у листопаді відбудеться повноцінний запуск нового спортивного телеканалу Суспільне Спорт, який наразі мовить у тестовому режимі.

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканал, сайт і соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.