Дивіться перший етап Кубка світу з біатлону на Суспільне Одеса

Дивіться перший етап Кубка світу з біатлону на Суспільне Одеса

24 лис. 2023

25 листопада стартує новий сезон Кубка світу з біатлону, який пройде у шведському Остерсунді. Наживо перегони транслюватимуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Львів, Суспільне Черкаси, Суспільне Вінниця тощо), сайт Суспільне Спорт і новий телеканал Суспільне Спорт (який наразі мовить у тестовому режимі).

Читайте також: Запуск нового спортивного телеканалу Суспільне Спорт відбудеться 29 листопада

Перший етап в Остерсунді розтягнеться на тиждень і триватиме з 25 листопада по 3 грудня. У програмі змагань — жіночі та чоловічі спринти, індивідуальні гонки, гонки переслідування, естафети, а також одиночна змішана естафета та змішана естафета.

До вашої уваги — графік трансляцій перегонів на платформах Суспільного на вихідних 25 та 26 листопада. В дужках буде вказана інформація щодо трансляції на місцевих телеканалах. В усіх інших випадках — трансляція на сайті та місцевих телеканалах.

  • Одиночна змішана естафета — 25 листопада, 13:30 (на місцевих телеканалах у відкладеному показі о 15:00);
  • Змішана естафета — 25 листопада, 15:45;
  • Індивідуальна гонка, жінки — 26 листопада, 12:15;
  • Індивідуальна гонка, чоловіки — 26 листопада, 15:25.

По завершенні чоловічої індивідуальної гонки дивіться програму Суспільне Спорт: студія біатлону, де говоритимуть про дебют сезону та виступи українців у перших перегонах.

Коментуватимуть біатлон у новому сезоні на Суспільному Андрій Столярчук, Владислав Шалота, Андрій Сухецький та Ігор Астапенко.

Склад збірної України на перший етап в Остерсунді:

Жінки: Ірина Петренко, Христина Дмитренко, Анастасія Меркушина, Анна Кривонос, Дар’я Блашко, Любов Кип’яченкова.

Чоловіки: Антон Дудченко, Артем Прима, Богдан Цимбал, Денис Насико, Тарас Лесюк, Артем Тищенко.

Також з 30 листопада стартують змагання у Кубку IBU, який транслюватимуть сайт Суспільне Спорт і телеканал Суспільне Спорт.

Зазначимо, що Суспільне Мовлення є офіційним транслятором змагань IBU (International Biathlon Union) в Україні.

Ексклюзивні трансляції дивіться на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт

Нагадаємо, спортивний супутниковий телеканал Суспільне Спорт мовить у тестовому режимі, а повноцінний запуск каналу відбудеться у листопаді.

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканал, сайт та соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.