«Кримське питання» на Суспільне Одеса: обшуки й арешти в Криму

«Кримське питання» на Суспільне Одеса: обшуки й арешти в Криму

1 гру. 2023

У новому випуску проєкту Суспільного «Кримське питання» говоритимемо про нові незаконні обшуки й арешти в Криму, зокрема з’ясуємо, в чому росіяни звинувачують членів мусульманської релігійної громади «Алушта»:

Читайте також: Історії боротьби за рівноправ’я: проєкт «Ілюзія рівності» презентували в Києві

У другій частині програми ведуча проєкту Олеся Вакуленко з гостями випуску обговорить наслідки негоди на півострові та як шторм вплинув на фортифікаційні споруди окупантів.

Запрошені спікери:

  • Людмила Коротких, менеджерка і юристка Кримськотатарського ресурсного центру;
  • Андрій Риженко, капітан І рангу запасу Військово-морських сил Збройних сил України, заступник начальника штабу Військово-морських сил (2004-2020).

Дивіться «Кримське питання» онлайн на сайтах національної мережі місцевих телеканалів Суспільного або у записі — на ютуб-каналі Суспільне Крим.

Токшоу «Кримське питання» виходить на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на Суспільне Крим. Ведуча Олеся Вакуленко разом із гостями проєкту обговорює важливі аспекти з життя Криму, виклики, що постали перед жителями окупованого півострова, спільно шукають шляхи розв’язання проблем, спричинених анексією. Гостями «Кримського питання» є лідери думок, правозахисники, військові, представники влади, політичні в’язні та їхні рідні. Над проєктом працюють команда Суспільне Крим та місцеві команди Суспільного Мовлення.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.