Україна – Польща — Ліга націй з футболу серед жінок на Суспільне Одеса

Україна – Польща — Ліга націй з футболу серед жінок на Суспільне Одеса

1 гру. 2023

У п’ятницю, 1 грудня, о 19:00 жіноча збірна України з футболу зіграє матч проти збірної Польщі у рамках Ліги націй. Наживо матч транслюватимуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Львів, Суспільне Київ, Суспільне Чернівці тощо), сайт Суспільне Спорт,  новий  телеканал Суспільне Спорт і ютуб-канал Суспільне Спорт.

Читайте також: Розклад трансляцій Кубка світу та Кубка IBU з біатлону на Суспільному

Після чотирьох зіграних турів у групі B3 збірна України має 3 очки у своєму активі. Для продовження боротьби за перші два місця, українкам обов’язково необхідно перемагати Польщу.

Положення команд у групі B3:

  • Польща — 10 очок
  • Сербія — 7 очок
  • Україна — 3 очки
  • Греція — 3 очки

Номінально домашній поєдинок українки проведуть у польському місті Стальова Воля. Коментуватиме матч Андрій Столярчук.

Ексклюзивні трансляції дивіться на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканал, сайт та соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.