«Минай» – «Динамо» — дивіться матч 16 туру УПЛ на Суспільне Одеса

«Минай» – «Динамо» — дивіться матч 16 туру УПЛ на Суспільне Одеса

1 гру. 2023

У неділю, 3 грудня, о 13:00 відбудеться матч 16-го туру Української Прем’єр-ліги (УПЛ) між командами «Минай» (Минай) та «Динамо» (Київ). Наживо матч покажуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Львів, Суспільне Одеса, Суспільне Івано-Франківськ та інші) та сайт Суспільне Спорт

Читайте також: Україна – Польща — Ліга націй з футболу серед жінок на Суспільному

«Динамо» наразі посідає 6 місце у турнірній таблиці УПЛ, маючи у своєму активі 22 очки. При цьому кияни провели лише 12 ігор у поточному чемпіонаті. «Минай» продовжує посідати 16 місце у таблиці з 6 набраними очками.

Лідером Чемпіонату є «Дніпро-1» — 33 очки; за ним одразу розташовуються криворізький «Кривбас» та житомирське «Полісся» —  по 30 очок.

Зазначимо, у сезоні 2023-2024 Української Прем’єр-ліги місцеві телеканали Суспільного Мовлення та сайт Суспільне Спорт транслюють домашні матчі футбольних клубів «Рух» (Львів) та «Минай» (Минай).

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканал, сайт і соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.