Матч Сербія – Україна — Ліга націй з футболу серед жінок на Суспільне Одеса

Матч Сербія – Україна — Ліга націй з футболу серед жінок на Суспільне Одеса

5 гру. 2023

У вівторок, 5 грудня, о 20:00 жіноча збірна України з футболу зіграє завершальний матч групового етапу Ліги націй проти збірної Сербії. Наживо матч транслюватимуть Суспільне Одеса, інші місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Чернівці, Суспільне Київ, Суспільне Івано-Франківськ тощо), сайт Суспільне Спорт,  новий  телеканал Суспільне Спорт і ютуб-канал Суспільне Спорт.

Наразі українки посідають 3-є місце у своїй групі, маючи у своєму активі 3 очки (збірна України одного разу перемогла Грецію). 3-є місце у групі дає право зіграти стикові матчі за збереження прописки у лізі B, четверте місце означатиме автоматичний виліт у лігу C. Для того, щоб українки зайняли третє місце, їм необхідно зіграти свій матч не гірше за збірну Греції (прямого конкурента України в боротьбі за 3-є місце). Збірна Греції гратиме проти лідера групи, збірної Польщі.

Читайте також: «Наш серіал допомагає побачити себе»: інтерв’ю з виконавцем головної ролі серіалу «Карлос в Україні» Карлосом Соарешем

Положення команд у групі B3:

  • Польща — 13 очок
  • Сербія — 10 очок
  • Україна — 3 очки
  • Греція — 3 очки

Виїзний поєдинок українки проведуть у сербському місті Стара Пазова. Коментуватиме матч Євген Перестенко.

Ексклюзивні трансляції дивіться на місцевих каналах Суспільного Мовлення, на сайті Суспільне Спорт та телеканалі Суспільне Спорт

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканал, сайт та соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

На Одещині 一  це телеканал Суспільне ОдесаУкраїнське радіо Одеса та цифрові платформи: