Україна – Ісландія — вирішальний матч плей-оф відбору на Євро-2024 на Суспільне Одеса та MEGOGO

Україна – Ісландія — вирішальний матч плей-оф відбору на Євро-2024 на Суспільне Одеса та MEGOGO

22 бер. 2024

У вівторок, 26 березня, о 21:45 національна збірна України з футболу зіграє проти збірної Ісландії за право грати на Чемпіонаті Європи 2024 року. Наживо матч дивіться на Суспільне Одеса, інших місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (наприклад, Суспільне Львів, Суспільне Чернівці, Суспільне Івано-Франківськ тощо), у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT*), ексклюзивно в інтернеті на медіасервісі MEGOGO, а також слухайте в ефірі Радіо Промінь.

Читайте також: Суспільне покаже товариську гру молодіжної збірної України проти Марокко

У матчі Україна – Ісландія визначиться доля путівки на Євро-2024. Номінально домашній поєдинок збірна України проведе у польському Вроцлаві.

У першому матчі плей-оф у відборі на Євро збірна України здобула вольову перемогу над збірною Боснії та Герцеговини з рахунком 2-1. Поступаючись у ході другого тайму, українці двічі відзначились на 85 та 88 хвилинах зусиллями Романа Яремчука та Артема Довбика.

Збірна Ісландії переграла збірну Ізраїлю з рахунком 4-1. Пропустивши першими, ісландці ще до перерви змогли вийти вперед (2-1), а вже наприкінці другого тайму ще двічі вразили ворота ізраїльтян.

Коментуватимуть матч Україна – Ісландія Роберто Моралес та Вадим Шевякін. В ефірі Радіо Промінь працюватимуть коментатори Костянтин Дульцев та Вадим Власенко.

Трансляція на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення розпочнеться о 20:40 з передматчевої студії з ведучими Юлією Пазенко та Віталієм Волочаєм. Головні моменти першого тайму обговорять у перерві, а одразу по завершенні поєдинку у студії проаналізують весь матч. Також на глядачів чекатимуть ексклюзивні коментарі з місця події від учасників матчу.

MEGOGO показуватиме матч в інтернеті ексклюзивно на власному каналі «MEGOGO Футбол Перший», у розділі «Спорт» та на спеціальному поп-ап каналі, що з’явиться на сервісі в день події. Перегляд буде доступний за передплатами «Максимальна», «Спорт» або «Оптимальна».

Нагадаємо, Суспільне Мовлення та MEGOGO транслюють матчі збірної України у відбірковому циклі на Чемпіонат Європи з футболу 2024 року. Медіасервіс MEGOGO — офіційний мовник відбіркового циклу на Чемпіонат Європи-2024.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатеку — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.

На Одещині 一  це телеканал Суспільне ОдесаУкраїнське радіо Одеса та цифрові платформи: 

Підписуйтесь на канал Суспільне Анонси в телеграм або вотсап, щоб знати про головні проєкти та події на Суспільному.

* Трансляція місцевих телеканалів Суспільного Мовлення на ОТТ-сервісах, які не мають прав на показ відбіркового циклу на Чемпіонат Європи 2024 року, буде обмежена.