UA: ОДЕСА – інформаційний партнер фестивалю хризантем в Одесі

UA: ОДЕСА – інформаційний партнер фестивалю хризантем в Одесі

3 жов. 2019

З 4 по 27 жовтня в Одесі в Зеленому театрі проходитиме фестиваль хризантем, де для гостей та жителів міста представлятимуть улюблені пам’ятки Одеси у вигляді квіткових інсталяцій.

UА: ОДЕСА — інформаційний партнер події.

В Одесі фестиваль такого формату і масштабу вперше. Гості фестивалю зможуть побачити 30 масштабних і об’ємних фігур з квітів до 5 метрів у висоту, серед яких: Морвокзал, ринок Привоз, Оперета, пам’ятник «Одеський час», «Якір-серце», Воронцовський маяк і багато іншого.

«Можна сказати, що це Одеса в мініатюрі – всі туристичні локації міста на одному майданчику. Ми використовували більше 30 тисяч хризантем, які були вирощені в теплицях спеціально для виставки. Вірю, що фестиваль здивує жителів і гостей міста», — поділився організатор заходу Денис Погорілко.

Координатор фестивалю хризантем Віталій Бенедик у програмі «Ранок» на UA: ОДЕСА розповів, чому саме фестиваль хризантем, чим організатори вражатимуть гостей події, а також, що відбуватиметься з квітами після закінчення фестивалю.

«На фестивалі будемо дивувати безпосередньо самими експозиціями. В Одесі ми вперше будемо проводити фестиваль, і вперше реалізовувати його в такому форматі. Окрім виставки ще будемо реалізовувати музичну програму. Сподіваємося , що нудьгувати ніхто не буде», — розповів Віталій Бенедик.

Крім квіткових інсталяцій, організатори обіцяють відвідувачам цікаву розважальну програму – популярні саундтреки і кавер хіти на саксофоні, живі скульптури, майстер класи з сальси і бачати, а також інтерактив для дітей.

Фестиваль можна буде відвідувати з 10:00 до 20:00 без вихідних.

Докладна інформація про фестиваль хризантем – на фейсбук-сторінці події.