Презентація безкоштовного IT курсу для ветеранів АТО

Презентація безкоштовного IT курсу для ветеранів АТО

13 лис. 2019

14 листопада о 13:30 представники Освітньої асамблеї Одеси та Одеський хаб Академії Суспільного мовлення проведуть презентацію безкоштовного IT курсу для ветеранів АТО. Серед спікерів будуть присутні ветерани АТО, які записались на курс в якості слухачів.

Сам курс з QA (тестування програмного забезпечення) стартує 18 листопада в Одеському хабі Академії Суспільного.

Мета курсу:

  • Надати змогу ветеранам АТО опанувати перспективну професію в сфері IT
  • Надати всю необхідну базу для розвитку як QA спеціаліста
  • Підготувати до співбесід при прийнятті на першу роботу в якості QA спеціаліста

Викладачі курсу:

  • практикуючі спеціалісти, які мають багаторічний досвід роботи в IT сфері в міжнародних компанія
  • двоє з них є учасниками бойових дій

Тривалість курсу:

  • 18 занять по 1.5-2 години кожне

Місце проведення: Одеський хаб Академії суспільного мовлення, Фонтанська дорога, 3, м. Одеса.

Подія відбуватиметься за підтримки Освітньої Асамблеї – всеукраїнського освітнього проєкту, який діє в 9 містах України, включаючи Київ, Львів та Одесу. Заходи, які проводить Асамблея, є безкоштовними, спікери залучаються на волонтерских засадах. Освітня Асамблея почала свою роботу в Одесі в вересні 2019 року. Діяльність Асамблеї включає в себе лекції, майстер-класи, тренінги, розмовні клуби, тощо. 

Онлайн трансляція презентації безкоштовного IT курсу для ветеранів АТО буде проходити на сторінці Одеського хабу Академії Суспільного мовлення у Facebook.

Нагадаємо, Одеський хаб Академії Суспільного мовлення – проєкт UA: Суспільне мовлення за підтримки Deutsche Welle Akademie, BBC Media Action та МЗС Німеччини. Головна мета створення хабу – це побудова медійної спільноти в Одесі. На сьогодні хаб є місцем для проведення освітніх подій в сфері медіа, прес-конференцій, брифінгів. Цільова аудиторія хабу — це журналісти, блогери, фотографи, відеографи, громадські активісти. Хаб активно співпрацює з міжнародними партнерами та локальними громадськими організаціями.