PMA Odesa Hub відкриває коворкінг

PMA Odesa Hub відкриває коворкінг

17 січ. 2020

З 20 січня Одеський хаб Академії суспільного мовлення запрацює в режимі коворкінгу. Відвідувачам запропонують: робоче місце з Wi-Fi, можливість користуватися монтажними станціями з пакетом програм Adobe за попереднім бронюванням, а також усіма зручностями спільної кухні.

Розклад роботи:

З понеділка до п’ятниці з 10:00 до 18:00. Можливі зміни, якщо коворкерам це буде потрібно.

Скільки це коштує?

  • 4 години — 80 грн;
  • 1 день — 130 грн;
  • 1 місяць — 1600 грн.

Для медійників, зокрема журналістів, фотографів, відеографів, монтажерів, блогерів, а також для внутрішньо переміщених осіб та ветеранів АТО діятиме знижка: перший місяць — безкоштовно, другий — 50%.

Акцією зможуть скористатися всі, хто почне працювати в перший місяць після відкриття коворкінгу — тобто з 20 січня до 20 лютого. Щоб стати нашим коворкером, треба прийти й зареєструватися. Із собою візьміть документ: паспорт, водійські права або студентський квиток.

«Створення медійного коворкінгу в Одесі було тільки питанням часу. Місто, де зареєстровано так багато ЗМІ, де працюють журналісти-фрілансери та журналісти неодеських видань, давно потребувало місця, де можна в комфортних умовах працювати над своїми матеріалами. У нашому хабі все для цього є: і робочі місця, і монтажні станції для тих, хто працює з відео, і кухня з холодильником та кавомашиною. Хоча ми відкриті для людей будь-якого фаху, саме для медійників у нас нині особливі умови. Перший місяць безкоштовний, другий діятиме знижка п’ятдесят відсотків. До того ж медійник для нас — це не тільки журналіст, а й фотограф, і блогер, і відеооператор та монтажер. Приходьте до нас, зміцнюймо медійне ком’юніті Одеси разом», — прокоментував завідувач відділу Одеської філії Академії суспільного мовлення Станіслав Калач.

Локація: Одеський хаб Академії суспільного мовлення, вул. Фонтанська дорога, буд. 3. 

Дізнатися більше про коворкінг можна на фейсбук-сторінці Одеського хабу Академії суспільного мовлення. 

Нагадаємо, Академія суспільного мовлення — проєкт українського Суспільного мовника, розроблений у партнерстві з Deutsche Welle Akademie, BBC Media Action та МЗС Німеччини. Сьогодні Академія організовує різноманітні навчальні програми для творчих й адміністративних працівників, стажування, навчальні тури до провідних мовників світу та курси іноземних мов.