Хто співатиме в другому півфіналі Нацвідбору на Євробачення-2020

Хто співатиме в другому півфіналі Нацвідбору на Євробачення-2020

14 лют. 2020

Уже цієї суботи, 15 лютого, о 19:00 відбудеться другий півфінал Національного відбору на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2020». На сцені виступлять восьмеро учасників зі своїми музичними хітами.

Порядок їхніх виступів визначили результати жеребкування:

  1. гурт MOONZOO feat. F.M.F. Sure з піснею «Maze»;

  2. FO SHO — пісня «BLCK SQR»;

  3. Еліна Іващенко — пісня «Get up»;

  4. Олександр Порядинський — пісня «Savior»;

  5. співачка GARNA — пісня «Who We Are?»;

  6. співак KHAYAT — пісня «Call for love»;

  7. David Axelrod із піснею «Horizon»;

  8. гурт TVORCHI — пісня «Bonfire».

Також у межах концерту виступлять гурт THE HARDKISS, учасниця від України на Дитячому Євробаченні-2019 Софія Іванько й представник Чехії на Євробаченні-2020 Бенні Крісто.

UA: Суспільне мовлення транслюватиме шоу наживо. Побачити прямий ефір другого півфіналу Нацвідбору на Євробачення-2020 глядачі зможуть на суспільних телеканалах UA: ПЕРШИЙ і UA: КУЛЬТУРА

На UA: ОДЕСА дивіться повтор наступного дня — у неділю, 16 лютого, о 19:55.

Також Нацвідбір покажуть на онлайн-платформах Суспільного:

Обрати представника від України на Євробачення-2020 глядачі зможуть за правилами голосування. Результати голосування глядачів (50%) і суддів (50%) додадуть і за підсумками сформують рейтингову таблицю. Якщо два або більше учасників наберуть однакову кількість балів, то перевагу матиме той, хто отримав більшу кількість балів від глядачів.

Нагадаємо, 22 лютого відбудеться фінал Національного відбору на Євробачення-2020. За право представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі в Нідерландах боротимуться 16 конкурсантів.

Другий канал Суспільного радіо UA: Радіо Промінь запустив спецпроєкт, у якому учасники Нацвідбору у форматі марафону поділилися сподіваннями від участі в конкурсі.

Про найцікавіші моменти, які залишилися поза ефіром, глядачі Суспільного дізнаються в програмі «Щоденник Нацвідбору учасника від України на Євробачення-2020».