Робота UA: ОДЕСА в умовах карантину: оперативні новини та безпека журналістів

Робота UA: ОДЕСА в умовах карантину: оперативні новини та безпека журналістів

17 бер. 2020

З 17 березня Суспільний мовник Одещини запроваджує заходи із запобігання  поширенню коронавірусу та далі інформує про перебіг пандемії COVID-19 і як вберегтися від хвороби. 

Вхід у приміщення філії тимчасово обмежено для сторонніх відвідувачів. Компанія вводить запобіжні заходи, щоб захистити здоров’я працівників та гостей.

«На філії проводиться додаткова антибактеріальна обробка поверхонь.
Розглядаємо можливість доставляти наших співробітників на роботу на таксі, щоб мінізувати їхнє перебування в місцях масового скупчення людей на громадському транспорті. Шукаємо можливості придбання комплекту засобів індивідуального захисту для співробітників, які працюють "в полі" (журналістів та операторів)», — розповідає менеджер UA: ОДЕСА Олег Небольсін. 

Колектив новин Одеської філії Суспільного працює над посиленням інформування про перебіг подій під час карантину. Про все, що відбуватиметься розповідатиметься у теленовинах на каналі UA: ОДЕСА о 13:30, 17:00 та 19:00 – кожен вихід із поточною інформацією по області, а також радіослухачам у випусках новин о 7:50, 12:10, 17:10 та 20:10У разі появи надважливої інформації по області, робитимуться термінові включення у етер.

Проте буде внесено деякі зміни у організацію роботи. 

«Ми частково перейшли на віддалений формат роботи, однак наші кореспонденти продовжують слідкувати за ситуацією та оперативно повідомляти новини. З ними також оператори і команда, що забезпечує прямі етери. Вечірній етер вимушено змінив формат, намагаємося збирати максимально інформації через доступні засоби зв’язку, щоб зменшити кількість прямих контактів. Діджитал відділ працює майже цілодобово, щоб також оперативно реагувати на ситуацію в регіоні. Паніки немає, ми розуміємо, що навіть в надскладних умовах маємо інформувати людей», — розповідає продюсерка UA: ОДЕСА Ірина Кипоренко.

Програми мовами національних меншин виходитимуть на UA: ОДЕСА без змін.

Нагадаємо, дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин телеканалу UA: ОДЕСА онлайн можна на нашому сайті, на сторінці у Facebook, а також Youtube. Слухати UA: Українське радіо ОДЕСА можна на сайті філії.