В Одеській філії Суспільного обговорили Проект колективного договору ПАТ

В Одеській філії Суспільного обговорили Проект колективного договору ПАТ "НСТУ"

24 лип. 2018

На загальних зборах трудового колективу Одеської філії Суспільного 16 липня обговорили Проект нового колективного договору ПАТ "НСТУ". Участь в обговоренні взяли 42 працівника.

На порядок денний було винесено три питання: обрання голови та секретаря зборів, обговорення проекту колективного договору та обрання делегата на конференцію трудового колективу ПАТ "НСТУ".

Головою зборів було обрано менеджера філії Олега Небольсіна, а секретаркою зборів – провідну фахівчиню філії Світлану Гавриленко.

Кожен із присутніх під час зборів мав можливість внести свої пропозиції змін чи доповнень до Проекту договору. Із його положеннями працівники ознайомилися напередодні.

"Як і від реформ Суспільного, так і від Колективного договору ми чекаємо ефективних змін. Також ми сподіваємося на взаєморозуміння між працедавцем та працюючим колективом", – зазначив голова зборів Олег Небольсін.

Окрім того, учасники зборів обрали делегатку для участі у всеукраїнській конференції членів трудового колективу ПАТ "НСТУ", що відбудеться 31 липня у Києві. Нею стала завідувачка редакції телерадіопрограм мовами національних меншин Маленкова Надія Дмитрівна.

Нагадаємо, у філіях Суспільного пройшов процес обговорення проекту колективного договору НСТУ. В усіх областях минулого тижня відбулися збори трудових колективів.