Антоніна Антоша та Олесь Гарджук підтримали флешмоб #вчись_перемагай

Антоніна Антоша та Олесь Гарджук підтримали флешмоб #вчись_перемагай

31 сер. 2020

Ведучі «Ранку на Суспільному» Антоніна Антоша та Олесь Гарджук узяли участь у флешмобі #вчись_перемагай для дітей, де розповіли, чому не варто боятися поразок і зважати на гендерні стереотипи. Проєкт створила Міжнародна благодійна організація БФ «СОС Дитячі містечка» Україна, щоб підбадьорити українських школярів із вразливих родин перед початком навчального року.

Читайте також: Ведучий «Ранку на Суспільному» Олександр Єльцов узяв участь у мотиваційному флешмобі для дітей

Олесь Гарджук зазначив, що хоче, аби його почули цілеспрямовані діти, які йдуть до своєї мети, і зауважив, що не варто боятися невдач, адже вони загартовують та показують, над чим варто працювати.

«У ХХІ столітті маємо величезне щастя бути самими собою. Ми абсолютно відкриті до світу, і світ відкритий до нас. Ідіть за своїми мріями, не бійтеся жодних перепон на своєму шляху», — переконаний Олесь Гарджук.

Читайте також: Четвірка ведучих «Ранку на Суспільному»: хто вони?

Антоніна Антоша розповіла, чому потрібно святкувати поразки та не варто дозволяти застосовувати гендерні стереотипи. Телеведуча «Ранку на Суспільному» закликала прямувати до своєї мрії.

«Пам’ятайте, що ви — наше молоде покоління. Ви — наше майбутнє. І ви будете вести нашу країну в кращі часи. Ми покладаємося на вас», — звернулася Антоніна Антоша до дітей.

Ініціатори запрошують долучитися до флешмобу всіх охочих — для цього потрібно зняти відеозвернення, зробити сторіс чи написати пост у соцмережі з хештегом #вчись_перемагай.