«Виборчий округ. Місцеві» на UA: ОДЕСА. Де переглянути 13 випусків проєкту

«Виборчий округ. Місцеві» на UA: ОДЕСА. Де переглянути 13 випусків проєкту

23 жов. 2020

Упродовж 5-21 жовтня на телеканалі UA: ОДЕСА виходила програма «Виборчий округ. Місцеві». До дискусії в прямому ефірі команда Суспільного Одеси запрошувала кандидатів на пости міських голів і депутатів місцевого самоврядування.

В ефірі телеканалу UA: ОДЕСА вийшло 12 випусків проєкту за участі кандидатів на посаду Одеського міського голови, кандидатів на посаду мера Білгород-Дністровська, Ізмаїла, Подільська, Чорноморська, Южного та кандидатів у депутати Одеської міської та обласної рад. А також 13-й ефір про правила голосування, роботу дільниць в карантин. 

«Ми зробили велику роботу, проаналізували біографії, передвиборчі програми, декларації кандидатів. Перевірили інформацію щодо них по низці реєстрів. Багато питань в студії для гостей стали сюрпризом, наприклад, про статки, кримінальні провадження, списки партій. На жаль, вже традиційно, ми отримали відмову щодо участі в ефірі від деяких кандидатів. Зробили висновки. Сподіваємося, що в майбутньому рівень політичної культури виросте, і всі кандидати будуть готові до чесних запитань і участі в наших ефірах», — зазначила продюсерка Суспільного Одеси Ірина Кипоренко

Кожен із кандидатів мав можливість на рівних умовах представити свою програму та план дій. Запитання кандидатам ставили ведучі, жителі регіону та опоненти. На відповідь було відведено від 60 до 90 секунд. Хто саме представить політичну силу у студії, вирішували партійні осередки.

Нижче — посилання на всі випуски проєкту «Виборчий округ. Місцеві» та перелік кандидатів, що взяли участь у прямому ефірі програми.

На посаду мера Одеси: 

В депутати Одеської міської ради:

На посаду мера Білгород-Дністровська:

На посаду мера Ізмаїла:

На посаду мера Подільська:

На посаду мера Чорноморська:

На посаду мера Южного:

В депутати Одеської обласної ради:

В останньому випуску проєкту «Виборчий округ. Місцеві» разом з експертом Громадянської мережі ОПОРА в Одеській області Анатолієм Бойком обговорили, якими будуть місцеві вибори на Одещині: порушення, голосування, карантинні обмеження.

Нагадаємо, «Виборчий округ» — суспільно-політичний проєкт регіонального мовлення Суспільного, що має на меті налагодити якісний діалог між владою та виборцями, а також надати аналіз професійної діяльності осіб на виборних посадах. Завдяки незаангажованому майданчику Суспільного мовника виборці матимуть змогу розібратися з програмами кандидатів і зробити виважений самостійний вибір.

Публічні співбесіди з кандидатами на Одеського міського голови, кандидатів на посаду мера Білгород-Дністровська, Ізмаїла, Подільська, Чорноморська, Южного та кандидатів у депутати Одеської міської та обласної рад можна передивитися на ютуб-каналі Суспільного Одеси.