У листопадовому випуску #Звіти_наживо про міський бюджет звітуватиме голова постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів ОМР Оксана Гончарук

У листопадовому випуску #Звіти_наживо про міський бюджет звітуватиме голова постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів ОМР Оксана Гончарук

19 лис. 2018

Уже цієї п’ятниці, 23 листопада, о 19:20 у прямому ефірі телеканалу «UA: ОДЕСА» відбудеться дев’ятий випуск #Звіти_наживо, присвячений звітуванню чиновників, відповідальних за формування бюджету міста на наступний рік. Протягом 52 хвилин голова постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів ОМР Оксана Гончарук розкаже про результати роботи та відповідатиме на запитання громадян та журналістів.

Команда Суспільного за участі Громадського руху ЧЕСНО поставить очільниці профільного департаменту запитання, що стосуватимуться результатів виконання попереднього та готовності нового бюджетного документу на наступний рік. Серед іншого, очільниця звітуватиме про стан виконання бюджетних програм, результати та джерела наповнення місцевого бюджету, зміни, які сталися із бюджетом завдяки процесам децентралізації, заплановані бюджетні програми та програми розвитку, бюджет участі, а також бюджетні пріоритети міста на наступний бюджетний період.

Пряму трансляцію #Звіти_наживо дивіться на нашій сторінці у Facebook та слухайте наш прямий ефір на UA: Українське радіо. Одеса.

Поставити своє запитання можна завчасно у соціальній мережі Facebook за хештегом #Запитай_Гончарук та протягом прямого ефіру за телефоном студії телеканалу «UA: ОДЕСА»: (0482) 638-638 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора). Ведучий озвучить ваше питання у прямому ефірі.

Команда UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та Громадський рух ЧЕСНО продовжують всеукраїнський проект #Звіти_наживо, покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі регіональних філій НСТУ.

 

Фінальний #Звіт_наживо 2018 року відбудеться у грудні та стосуватиметься звітів мерів обласних центрів та великих міст за 2018 рік.