Суспільне Одеси 13 листопада чекає на дебати Миколу Скорика та Геннадія Труханова

Суспільне Одеси 13 листопада чекає на дебати Миколу Скорика та Геннадія Труханова

9 лис. 2020

Команда Одеської філії Суспільного мовника — телеканалу UA: ОДЕСА запрошує до участі у проєкті «Виборчий округ. Дебати» кандидатів на посаду Одеського міського голови Миколу Скорика та Геннадія Труханова. Обом кандидатам були надіслані офіційні запрошення на ефір.

Прямий ефір телепроєкту «Виборчий округ. Дебати» між кандидатами на посаду Одеського міського голови заплановано на 13 листопада 2020 року. Початок ефіру о 19:20  за адресою: Одеса, Фонтанська дорога, 3. Максимальний хронометраж програми - 1 год. 20 хв. 

Формат токшоу «Виборчий округ. Дебати» передбачає вступні виступи  кандидатів на посаду Одеського міського голови, дискусію безпосередньо між двома кандидатами, відповіді на запитання ведучого/ої програми та представників місцевих ЗМІ (щодо команди кандидата, його передвиборчу кампанію, аналіз роботи тощо, а також пов’язані із топпроблемою міста), підсумкові виступи кандидатів. Журналісти телеканалу виконуватимуть роль модераторів і стежитимуть за дотриманням  кандидатами регламенту дебатів та часових проміжків.  

«Запрошуємо обох кандидатів взяти участь в ефірі та відповісти на питання одеситів та нашої редакторської команди. Сподіваємося побачити чесну дискусію в прямому ефірі», — продюсерка філії Суспільного UA: ОДЕСА Ірина Кипоренко.

Крім телевізійного ефіру, глядачі зможуть переглянути «Виборчий округ. Дебати» онлайн на сайті філії або подивитись пряму трансляцію ефіру на фейсбук-сторінці Суспільне Одеса. Відео дискусії буде доступне і на ютуб-каналі.

Суспільний мовник Одещини UA: ОДЕСА готовий надати сигнал трансляції дебатів кандидатів другого туру виборів на посаду Одеського міського голови місцевим телеканалам.

Телеканал UA: ОДЕСА — незаангажований майданчик для дебатів. Ми є  складовою частиною Суспільного мовника — єдиного медіа в Україні, власником якого є народ. Це дозволяє нам дотримуватися балансу думок, повноти подання інформації, незаангажованості, точності та об’єктивності у роботі.