Команда Суспільного Одеси інформуватиме про найважливіше у день ІІ туру виборів

Команда Суспільного Одеси інформуватиме про найважливіше у день ІІ туру виборів

12 лис. 2020

15 листопада, у день ІІ туру виборів Одеського міського голови, команда телеканалу UA: ОДЕСА та UA: Українського радіо Одеса інформуватиме про голосування та найважливіші події регіону.

«Вибори — це завжди випробування для журналістів на стійкість, витримку та незаангажованість. Цього року в Одесі голосування відбуватимуться у два тури, тому ми готові скласти цей іспит ще раз та оперативно й незалежно інформувати на всіх наших платформах про вибори міського голови», — зазначає продюсерка Одеської  філії Суспільного Ірина Кипоренко.

Читайте також: «Виборчий округ. Місцеві» на UA: ОДЕСА. Де переглянути 13 випусків проєкту

Телевізійна команда Суспільного готує короткі випуски телевізійних новин у неділю о 17:00, 18:00, 19:00,  а в 20:00 глядачі UA: ОДЕСА побачать всю інформаційну картину дня виборів.

«У день виборів, 15 листопада, наша команда працюватиме у повному складі. Головне наше завдання – забезпечити оперативне та всебічне висвітлення виборчого процесу.  У коротких випусках розповімо про основні події станом на цю годину, а вже о 20:00 покажемо повну картину дня. Крім того, про все найцікавіше та найважливіше можна буде дізнатися на нашому сайті та у соцмережах», — зазначає шефредакторка новин Суспільного Одеси Ірина Чорна.

UA: Українське радіо Одеса готує два недільних спецефіри. У денних слотах звучатимуть випуски блогу «Актуально сьогодні», де експерти пояснюватимуть, якими документами можна підтвердити особу на виборчій дільниці і що робити, якщо ваше прізвище не знайшли у списку виборців. Також журналісти підготують добірку новин з одеських дільниць. 

О 12:20 UA: Українське радіо Одеса вийде спецвипуск ток-шоу «Детально про», в якому ведуча разом із аналітиками громадянської мережі ОПОРА нагадає слухачам правила поведінки на дільницях у день виборів, правах виборців на дільниці та поінформує про відповідальність за порушення законодавства.

О 17:20 UA: Українське радіо Одеса готуватиме спецвипуск ток-шоу «Вечірня студія», де ведуча обговорить повноваження міського голови Одеси із головою одеського осередку Комітету виборців України. Тож, слухачі дізнаються, які саме проблеми може вирішири мер міста і на які сфери може впливати.

Дивіться оперативні новини про вибори в Одесі — на сайті suspilne.media та на діджитал-платформах Суспільного Одеси: сайт od.suspilne.media, сторінці Суспільне Одеса у Facebook, Instagram-сторінка, YouTube-каналі філії та Telegram-каналі.

Нагадаємо, філії Суспільного працюють як єдина міжрегіональна платформа з виробництва та розподілу контенту.