Оголошено результати конкурсу на продюсера UA: ОДЕСА

Оголошено результати конкурсу на продюсера UA: ОДЕСА

1 бер. 2021

За результатами відкритого конкурсу на посаду продюсера Одеської філії UA: Суспільне мовлення обрано Олену Квашу. До роботи в колективі новообрана керівниця приступить із 5 березня.

Загалом у відборі на керівника філії АТ «НСТУ» «Одеська регіональна дирекція» взяли участь 5 кандидатів.

Читайте також: Суспільне оголошує конкурс на виробництво скетчкому «Бюджетники»

Документи на відбір приймали з 4 до 17 лютого. Конкурс тривав у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування UA: Суспільне мовлення відібрав претендентів за поданими документами, а далі вони пройшли співбесіду з конкурсною комісією, до складу якої входять члени й голова правління Суспільного мовника.

Олена Кваша працювала на Суспільному у Кропивницькому: ще до реформи обіймала посади від ведучої Ранку до заступниці директора, а з грудня 2017 року стала продюсеркою UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ. За цей час їй вдалося налагодити роботу команди за журналістськими стандартами, побудувати незалежний Суспільний мовник у регіоні. Крім цього, Олена Кваша — експертка з питань комунікацій і працює в громадському секторі. 

«Рада бути частиною команди Суспільного і долучитися до роботи вже в Одесі, дякую правлінню НСТУ за довіру. Маю надію, що мій досвід та досвід команди Одеської філії у поєднанні будуть корисними для роботи. Власне правило в роботі дещо схоже на принцип лікарів — “Не нашкодити!”, тож на цих засадах і розпочнемо. Своєму колективу, глядачам у Кропивницькому дуже вдячна і залишаюсь завжди на зв’язку», — розповіла продюсерка UA: ОДЕСА Олена Кваша.

Читайте також: На UA: ОДЕСА побільшає випусків місцевих новин

Нагадаємо, у регіональних філій Суспільного є два керівники: менеджер філії відповідає за адміністративно-господарський напрям роботи, а продюсер філії — за творчі питання і контент. Вони обираються на відкритому конкурсі.