Про реновацію старих будівель – у телерадіомості Суспільного Одещини та Львівщини

Про реновацію старих будівель – у телерадіомості Суспільного Одещини та Львівщини

1 чер. 2021

Завтра, 2 червня, о 12:10 ведучі програми «Радіодень» Одеської та Львівської філій Суспільного Олена Голда і Тарас Базюк проведуть спільний телерадіоміст.

Читайте також: Перша виїзна студія програми «Радіодень» Суспільного Одещини на «Інтелект-форумі»

Приводом для дискусії стало виставлення на продаж в обох областях споруд промислового та громадського призначення. Зокрема, на Одещині планують продати Південну колонію №51 в Одесі, дитячий табір «Сонячний» в Сергіївці Білгород-Дністровського району та підприємство «Прогрес» у Южному, а у Львові – недіючу колонію та СІЗО. 

Тож, як можна провести реновацію цих споруд і максимально залучити їх до суспільно-економічного життя області? Ведучі разом з гостями студій обговорюватимуть це на прикладах досвіду різних міст. Гостем одеської студії стане директор театральної лабораторії «Театр на чайній» Олександр Онищенко. У львівській студії один із засновників спільноти Ре:завод, яка займається ревіталізацією Львівського заводу медичної апаратури РЕМА Віталій Кирилів.

Пряму трансляцію програми «Радіодень» можна дивитись та слухати на телеканалі UА: ОДЕСА та UA: Українське радіо Одеса, а також  на сайті філії. 

Нагадаємо, UA: ОДЕСА разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами та випусками новин Одещини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Одеса у Фейсбуці та UA: Українському радіо Одеса, а також онлайн на сайті філії.