Команда прикордонників з Одеської області посіла перше місце на чемпіонаті з волейболу 

20:05, 7 лис. 2019
 
Команда прикордонників з Одеської області посіла перше місце на чемпіонаті з волейболу 

Команда з міста Ізмаїл, що на Одещині,  посіла перше місце на чемпіонаті з волейболу серед військових державної прикордонної служби України . В змаганнях, які проходили в спортивному комплексі «Динамо», брали  участь понад ста військовослужбовців. Всі вони були розподілені на 12 команд по 10 осіб.

Військові грали за спрощеними правилами, бо не є професійними волейболістами. Про це розповів один з суддів чемпіонату Антон Дудченко, заступник начальника відділу підготовки персоналу Південного регіонального управління.

У фіналі Чемпіонату Ізмаїльська команда зустрілися із Чернігівською.

“Смак перемоги дуже приємний, враження від гри максимально задовільні. Я, як самий молодий у команді, радий братии участь у таких змаганнях. І, звичайно, неймовірно приємна така атмосфера, підтримка.” — Олександр Євтєєв, гравець збірної Ізмаїльського прикордонного загону.

У свою чергу, Максим Ніколайчук, гравець збірної Чернігівського прикордонного загону, коментує ситуацію таким чином: ”В кінцевому підсумку, за результатами, виявилось, що трохи не вистачило підготовки. Хоча, в принципі, друге місце розцінюємо як задовільне. Ми очікували такої гри від конкурентів, але в деяких моментах можна було зіграти чистіше. Робили помилки здебільшого в простих ситуаціях.”

Третє місце посіла команда з Білгородністровського прикордонного загону. Призери отримали кубки та медалі за 1, 2 та 3 місця.