У пасажирки, що випала з маршрутки в Одесі, два переломи

15:03, 20 лис. 2019
 
У пасажирки, що випала з маршрутки в Одесі, два переломи

У жінки, яка випала з салону маршрутки, медики виявили два переломи. Зараз вона знаходиться в Одеській клінічній лікарні № 11. Про це розказав головний лікар медичного закладу – Микола Турчин. За його словами, 38-річна Валентина Савенко  знаходиться у нейрохірургічному відділенні.

«За станом здоров’я вона у задовільному стані, але враховуючи те, що там перелом черепу та сідничної кістки, вона залишилась у лікарні під наглядом лікарів. Додаткового втручання вона поки не потребує»,- розповідає головний лікар.

Медики оцінили її стан середнього ступеню важкості. Наразі її життю нічого не загрожує. 

За словами жінки, вона заблукала, тому і сіла саме на цю маршрутку. Під час руху двері були закриті, але під час здійснення повороту жінка на них впала та вони відкрилися.

Нагадаємо, 19 листопада на вулиці Степовій в Одесі жінка випала з салону маршрутки під час руху автомобілю. Як повідомила журналістам речниця Нацполіції Одещини Любов Гордієвська, на місці події працювали співробітники слідчо-оперативної групи, вони вивчили матеріали справи та передали патрульним поліцейським. Кримінальне провадження не порушували.

Наразі кореспонденти Суспільного намагаються отримати коментар водія маршрутного таксі.