Керівництво притулку "Світанок" відсторонять – ОДА

17:18, 20 лис. 2019
 
Керівництво притулку

Керівницю відділу соціально-правового захисту дітей облдержадміністрації – Світлану Кузнецову буде відсторонено від повноважень внаслідок низки порушень в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей. Про це у своєму пості у Facebook написав голова Одеської ОДА Максим Куций. Цю інформацію підтвердив прессекретар облдержадміністрації Денис Соколов.

Також через події у Центрі, за старою назвою – дитячому притулку «Світанок», понесе дисциплінарне  покарання  начальник Служби у справах дітей Володимир Самборський. За результатами перевірки, зазначив Максим Куций,  у «Світанку» майже не організована робота з реабілітації дітей. За цей час жоден з вихованців не відвідував школу. На харчування дітей йде лише 8 відсотків від загального бюджету закладу.

"Проблема ця виникла не вчора. Вона вочевидь буде про себе нагадувати й далі. Але така бездіяльність всім вже набридла: і працівникам, і людям. Вже соціальний вибух відбувається. Всі долучайтеся і давайте розберемося із цим питанням", – сказав Максим Куций.

Наразі кореспонденти Суспільного намагаються отримати коментарі Світлани Кузнецової та Володимира Самборського.


ФОТО: Facebook // Максим Куций