Схил на узбережжі Одеси, де стався зсув грунту, укріплять

13:57, 29 лис. 2019
 
Схил на узбережжі Одеси, де стався зсув грунту, укріплять

Одеська мерія планує провести укріплюючі роботи на схилі 13-ї станції Великого Фонтану, де стався зсув грунту. Про це розказав заступник начальника управління інженерного захисту території міста і розвитку узбережжя Одеської міськради Віталій Парфьонов.

За його словами, зараз на схилі робочі встановлюють підпірну стінку, яка згодом дасть можливість безпечно використовувати земельні ділянки в цьому районі. Планується, що роботи проведуть за 4 місяці.

“Виконані роботи зі зрізу схилу на ділянці протяжністю 60 метрів і виконуються роботи із становлення підпірної стінки, яка являє собою конструкцію з габіонів товщиною до 1метра. Дані заходи дозволять укріпити схил та забезпечити безпечну експлуатацію даної території. Вчора (27 листопада – ред.) в результаті екскавації ґрунту виникло незначне обрушення схилу, яке ніяк не вплинуло на ситуацію на даній ділянці”, – повідомив Віталій Парфьонов.

Нагадаємо, 27 листопада в районі 13-ї станції Великого Фонтану стався зсув ґрунту. Травмованих не було. Зазначимо, що поблизу схилу будується житловий комплекс.

Фото: Facebook // Спільна МЕТА