Про туристичний сезон 2021 — у телемості Суспільного Одещини та Львівщини

Про туристичний сезон 2021 — у телемості Суспільного Одещини та Львівщини

2 лип. 2021

2 липня о 19:20 ведучі програми «Сьогодні. Головне» Одеської та Львівської філій Суспільного Мадіна Пушкашова та Іванка Федів проведуть спільний телеміст.

Читайте також: Щодо виходу випусків новин та «Сьогодні. Головне» на UA: ОДЕСА у липні 

Під час ефіру ведучі разом із гостями обговорюватимуть, як проходить туристичний сезон 2021 на Одещині та Львівщині, які маршрути регіонів популярні, а які тільки розвиваються. А ще - як на діяльність сфери туризму впливає пандемія, чи достатньо фінансується розвиток маленьких громад з туристичним потенціалом і, загалом, про програми підтримки цієї галузі з бюджету. 

Гостями одеської студії Суспільного стануть директорка Департаменту культури та туризму одеської міської ради Тетяна Маркова і керівниця офісу туризму Одещини при агенції регіонального розвитку Дар’я Сонячна. У львівській студії Тарас Лозинський, заступник керівника управління туризму та курортів Львівської ОДА та Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова з питань розвитку. 

Пряму трансляцію програми «Сьогодні. Головне» можна дивитись на телеканалі UА: ОДЕСА, а також  на сайті філії. 

Нагадаємо, UA: ОДЕСА разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами та випусками новин Одещини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Одеса у Фейсбуці та UA: Українському радіо Одеса, а також онлайн на сайті філії.