#МандруємоОдещиною: серія відео про туристичні місця області від команди UA: ОДЕСА

#МандруємоОдещиною: серія відео про туристичні місця області від команди UA: ОДЕСА

2 лип. 2021

На діджитал-платформах Суспільного Одеси стартував проєкт #МандруємоОдещиною про маловідомі туристичні локації області. Загалом команда планує випустити 10 роликів про 50 місць, які варто відвідати під час вихідних чи відпустки.

Читайте також: Стартував подкаст «Фабрика звуків» від команди UA: ОДЕСА

У кожній частині проєкту глядачам та читачам UA: ОДЕСА пропонуватимуть п’ять локацій у різних куточках Одеської області. Переглянути відео можна в інстаграм та на фейсбуці Суспільного Одеси. Також відео можна шукати за однойменним хештегом — #МандруємоОдещиною.

У першому випуску глядачі вже познайомилися з пляжами на узбережжі села Санжійка, містичною садибою Курісів, національним парком «Тузлівські лимани», Аккерманською фортецею та містом Вилкове, побудованим на воді. 

«Ми прагнемо не лише показати, наскільки яскраві та самобутні місця існують на Одещині, а й мотивувати наших читачів та глядачів подорожувати Одеською областю. Адже регіон має надзвичайний туристичний потенціал: природу, історичні пам’ятки та локації для інстаграм-світлин, які можуть зацікавити як мандрівників-початківців, так і “динозаврів” внутрішнього українського туризму», — розповідає дизайнер діджитал-команди Валентин Блях.

Читачі Суспільного Одеси можуть долучитися до формування наступних добірок. Для цього слід написати на сторінку мовника у фейсбуці чи інстаграмі та розповісти про локацію, яка варта уваги. Також свої пропозиції можна залишати у коментарях під будь-якою з частин проєкту.

«Ми відчуваємо необхідність у гарячий сезон мандрівок, уїк-ендів — стати надійним джерелом інформації й щодо відпочинку, його різновидів для нашої аудиторії. Досить часто, на жаль, можна бачити яскраву рекламу пляжів, пам’яток архітектури, а по факту — турист знаходить часто зовсім інші реалії. Тож, враховуючи, що повага до нашої аудиторії — перш за все, ми готуємо наші добірки та інформацію про цікаві місця для відпочинку на Одещині максимально ретельно. Чекаємо і на зворотний зв’язок від аудиторії», — зазначає продюсерка Одеської філії Суспільного Олена Кваша.

Нагадаємо, UA: ОДЕСА разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами та випусками новин Одещини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Одеса у фейсбуці та UA: Українському радіо Одеса, а також онлайн на сайті філії.