UA: ОДЕСА запускає новий сайт

UA: ОДЕСА запускає новий сайт

4 лют. 2019

Від сьогодні новий сайт UA: ОДЕСА відкритий для користувачів мережі. Раніше упродовж кількох місяців інтернет-ресурси регіональних мовників тестували у режимі закритого доступу.

На новому сайті UA: ОДЕСА є розділ із телепрограмою на щодень, інформація про проекти й ведучих та вкладка “Онлайн”, де можна дивитися програми телеканалу наживо.

Окремий розділ цифрової платформи присвячений новинам Одеського регіону. Інформаційна служба телеканалу працює над оперативним наповненням новинної стрічки нового сайту. Крім цього, на інтернет-ресурсі розміщена вся необхідна інформація для звернень громадян: можна зв’язатися з керівництвом філії або ж подати пропозицію про співпрацю із Суспільним мовленням.

«Ми дуже раді запуску нового сучасного сайту, довго на це чекали. Протягом кількох місяців готувалися, заповнюючи розділ новин. Тепер наші глядачі зможуть ще швидше дізнаватися новини Одеси та області у зручному форматі», — сказала шеф-редакторка новин Одеської філії Суспільного Ірина Чорна.

У майбутньому на сайті з’являться ще й розділи з регіональними проектами UA: Українське радіо.

Сайт виконаний у єдиному корпоративному стилі, Одеська філія Суспільного відрізняється від інших філій власними кольорами, які є унікальними для кожного регіону.

У січні було відкрито перші 9 сайтів філій Суспільного. Сьогодні, разом з UA: ОДЕСА, ще відкрито сайти 8 філій Суспільного.

«Сайт – це важливий іміджевий етап, над яким ми дуже довго працювали. Тепер на ньому можна дивитися нас он-лайн та читати новини. Запрошуємо познайомитися ближче з нашою командою та залишити відгуки», - сказала продюсерка Одеської філії Суспільного Ірина Кипоренко.

Нагадаємо, нещодавно Суспільний мовник запустив мобільні додатки для Українського радіо на Android та IOS. Відтепер завдяки додатку suspilne.radio можна слухати всі три радіостанції Суспільного — UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура — у прямому ефірі та в записі.