7-й Міжнародний фестиваль «2 дні й 2 ночі нової музики». Пряма трансляція з концертів-постлюдій на Суспільному Одеси

7-й Міжнародний фестиваль «2 дні й 2 ночі нової музики». Пряма трансляція з концертів-постлюдій на Суспільному Одеси

13 вер. 2021

13-15 вересня в Одесі відбудуться концерти-постлюдії 27-го Міжнародного фестивалю «2 дні й 2 ночі нової музики», які присвячені 30-й річниці Незалежності України. Одеська філія Суспільного (телеканал UА: ОДЕСА та Українське радіо Одеса) на правах інформаційного партнера здійснюватиме пряму трансляцію з концертів-постлюдій на ютуб-каналі філії.

«Ми продовжуємо співпрацю з Кармеллою (композиторка, арт-директорка фестивалю Кармелла Цепколенко — ред.) та її проєктами. І раді дати нашим підписникам можливість знайомитися з цікавою музикою. Маємо намір здійснювати стрім з трьох концертів», — зазначає продюсерка Одеської філії Суспільного Олена Кваша.

У концертах-постлюдіях мовою мистецтва буде продемонстровано шлях розвитку української сучасної музики, яка сформувалась як самостійна формація завдяки Незалежності України. Крім того, у межах проєкту планується провести міжнародну конференцію, яка буде присвячена огляду досягнень у галузі сучасного мистецтва, які відбулися за 30 років Незалежності України та буде сформоване дискусійне поле для фахового огляду історичного процесу розвитку сучасної музики та мистецтва у ці роки. 

Також, у межах проєкту, планується провести майстер-класи, які надаватимуть українські композитори та виконавці. Мета – показати реальні досягнення, які відбулися в сфері виконавського і композиторського мистецтва за роки Незалежності України.

Детальнішу інформацію про подію можна дізнатись – тут.

Нагадаємо, UA: ОДЕСА разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивитися онлайн-проєкти Суспільного Одеси і слухати програми Українського радіо Одеса можна на сайті філії. Оперативні новини про Одещину — на порталі Суспільне | Новини та на сторінці Суспільне Одеса у Фейсбуці.