Суспільне Одеси та соціокультурний розвиток: дискусія про роль і місце локального Суспільного мовника

Суспільне Одеси та соціокультурний розвиток: дискусія про роль і місце локального Суспільного мовника

18 лис. 2021

18 листопада  в  Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться «Перша дискусія про роль і місце локального Суспільного мовника в соціокультурному розвитку Одеської області».

Читайте також: Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Лариса Ґаладза зустрілася з керівниками Суспільне Одеса

Учасницями дискусії стануть: голова Наглядової ради Суспільного Світлана Остапа, продюсерка Суспільне Одеса Олена Кваша, генеральна директорка Одеської національної наукової бібліотеки Ірина Бірюкова, громадська діячка, голова ГО «Асоціація жінок України «Дiя» Наталія Делієва, заступниця директорки департаменту культури, релігії та національностей Одеської ОДА Ярослава Різникова та композиторка, артдиректорка Міжнародного фестивалю «2 дні й 2 ночі нової музики» Кармелла Цепколенко.

Під час дискусії учасниці обговорюватимуть, як відчувають Суспільне в соціокультурному розвитку області стейкхолдери Одещини, а також поділяться думками про те, який стан питання зараз та що можна змінити.

Пряму трансляцію дискусії дивіться о 14:40 на сторінках Суспільне Одеса та Суспільне мовлення у фейсбуці, а також на ютуб-каналі філії.

Нагадаємо, UA: ОДЕСА разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивитися онлайн-проєкти Суспільного Одеси та слухати програми Українського радіо Одеса можна на сайті філії. Оперативні новини про Одещину — на порталі Суспільне | Новини та на сторінці Суспільне Одеса у фейсбуці.