В Одеській філії обговорили проєкт колективного договору Суспільного

В Одеській філії обговорили проєкт колективного договору Суспільного

23 лис. 2021

22 листопада відбулись збори трудового колективу Одеської філії Суспільного, на яких обговорили проєкт колективного договору на 2021-2026 роки.

«Ми повинні серйозно підійти до цього завдання, адже колективний договір є нашою "Конституцією" на найближчі п’ять років. Працівники мали можливість ознайомитися із Проєктом договору заздалегідь і під час зборів кожен міг внести свої пропозиції змін чи доповнень. Сподіваюсь, що буде прийнято колективний договір на 2021-2026 рр. з найкращими умовами праці для нас всіх», — зазначає менеджер Одеської філії Суспільного Назарій Максимчук.

За результатами проведення зборів обрано Головуючого та секретаря зборів, складено протокол зборів трудового колективу філії, який чітко відображає процес обговорення та пропозиції щодо змін до проєкту колективного договору. Також спільним рішенням було обрано делегата для представлення інтересів працівників філії на загальній конференції колективу Суспільного з урахуванням побажань щодо тривалості додаткової оплачуваної відпустки за ненормований робочий день і можливостей матеріального заохочення за підсумками роботи працівників.