На Суспільне Одеса звітуватимуть посадовці, відповідальні за безпеку регіону

На Суспільне Одеса звітуватимуть посадовці, відповідальні за безпеку регіону

2 гру. 2021

Команда Суспільне Одеса в межах програми «Сьогодні. Головне» наприкінці року готує цикл виїзних студій із робочих кабінетів посадовців, громадських діячів, військових й тих, хто впливає на безпеку, політичний, економічний та соціально-культурний розвиток Одеської області. Такі ефіри стануть підсумками року у різних сферах регіону. 

Читайте також: Як втілити проєкт в епоху діджиталізації: тренінг для громадськості на Суспільне Одеса

«Ми розширюємо рамки нашої студії, "йдемо в люди". Наша техніка зараз дозволяє такі проєкти робити в якості. Наша група виглядає потужно. Крім цього, низка цікавих спікерів затиснуті своєю роботою в жорсткі рамки. Декого ми змогли побачити в своїй студії один-два рази за рік, тому створили пропозицію, яка заощадить час нашим гостям, а глядачі ще й побачать певне закулісся. Тож, підсумки року мають бути цікавими в нашому теле- і радіоефірі», — зазначає продюсерка  Суспільне Одеса Олена Кваша

Дивіться перший випуск виїзної студії сьогодні, 2 грудня, о 19:20, в якому ведучий Михайло Кушнір разом з начальником Головного управління Національної поліції в Одеській області Миколою Семенишиним проаналізують перші місяці на посаді очільника, роботу поліції в «червоній зоні» та ефективність роботи.

«Ми першими знайомимо глядачів з людьми, які відповідають за безпеку регіону. Це ексклюзив. Дивіться, буде цікаво», — запрошує Михайло Кушнір.

Нагадаємо, UA: ОДЕСА разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Дивитися онлайн-проєкти Суспільного Одеси та слухати програми Українського радіо Одеса можна на сайті філії. Оперативні новини про Одещину — на порталі Суспільне | Новини та на сторінці Суспільне Одеса у Фейсбуці.