Марафон UA: ОДЕСА з друкованими та онлайн-виданнями Одещини «Червона зона. Постскриптум». Як це було

Марафон UA: ОДЕСА з друкованими та онлайн-виданнями Одещини «Червона зона. Постскриптум». Як це було

14 гру. 2021

10 грудня в телеефірі UA: ОДЕСА та соцмережах мовника відбувся марафон «Червона зона. Постскриптум» про пандемію коронавірусу та вакцинацію від ковіду на Одещині. Марафон транслювали зі студії Суспільного в Одесі за участі партнерських видань: «Одесская жизнь», «Вечерняя Одесса» та онлайн-видання «Ізбірком».

Читайте також: Журналісти UA: ОДЕСА та медики діляться власним досвідом вакцинації у спецпроєкті «Вакцинуйся – збережи життя»

Місцеві ЗМІ об’єднали зусилля у спеціальному проєкті, щоб з’ясувати, як змінилося життя жителів області за 2 роки пандемії, проаналізувати підсумки цього періоду, ситуацію в регіоні, наслідки та основні проблеми, а також, що потрібно знати про вакцинацію.

Спікерами у студії були лікарі та пацієнти, експерти з тематики та інші. 

Зокрема, вдалось проаналізувати, наскільки активно відбуваються перевірки дотримання норм карантину, чи правда, що кожна нова мутація вірусу не послаблює, як вважалося раніше, лише посилює його. А також яка ситуація з тестуванням на ковід: кому його призначають безкоштовно, як часто можна робити тест і за яких умов. 


Ведуча Анна Цвєткова

Ведучі Михайло Кушнір та Анна Цвєткова

Команда Суспільне Одеса

Михайло Кушнір

Голова комісії з питань охорони здоров`я та соціальної політики Дмитро Чапір та заступник директора ДУ "Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб" МОЗ України Сергій Дементєв

Михайло Кушнір та Анна Цвєткова

Керівниця КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги №3" ОМР Олена Колоденко та лікарка мобільної бригади Марія Кодрян

Редактор газети "Вечерняя Одесса" Олег Сусслов та його заступниця Дора Дукова разом з продюсеркою Суспільне Одеса Оленою Квашею

Позаштатна імунологиня департаменту охорони здоров`я ОДА Людмила Самойленко

Менеджер і продюсерка Суспільне Одеса Назарій Максимчук та Олена Кваша

Команда Суспільне Одеса

Нагадаємо, UA: ОДЕСА разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Дивитися онлайн-проєкти Суспільного Одеси та слухати програми Українського радіо Одеса можна на сайті філії. Оперативні новини про Одещину — на порталі Суспільне | Новини та на сторінці Суспільне Одеса у Фейсбуці.

 

Фото Ніколлєта Стоянова