Концерт студентів та аспірантів музичної академії відбудеться на Суспільне Одеса

Концерт студентів та аспірантів музичної академії відбудеться на Суспільне Одеса

21 гру. 2021

23 грудня о 17:10 у малій залі Одеської філії Суспільного (Фонтанська дорога, 3) відбудеться концерт студентів та аспірантів Одеської національної музичної академії ім. А.В. Нежданової класу композиції професорки, кандидатки педагогічних наук, заслуженої діячки мистецтв України Кармелли Цепколенко. Вхід на подію вільний за умови дотримання карантинних вимог.

Читайте також: Передпокази фільмів «Покоління Золотої Алеї» та «Кіровоградщина: життя на урані» відбулися на Суспільне Одеса

«Готуємо ще один формат на базі Суспільного – дебюти молодих музикантів. Через партнерство з Кармеллою Цепколенко будемо реалізовувати цей проєкт. Пряма трансляція — на сторінці Суспільне Одеса у фейсбуці», — каже продюсерка Суспільне Одеса Олена Кваша.

На сцені виступатимуть студенти різних курсів, композитори-початківці і ті, хто вже досяг певних успіхів. Композиції будуть представлені у різних жанрах. Також різноманітність музичних інструментів буде представлена повною мірою. Це вокал (сопрано, баритон), фортепіано, скрипка, альт, віолончель, котрабас, флейта, кларнет і ударні.

«Цей концерт – культурна подія для Одеси. У нас з’явився новий майданчик для виступу. Дуже знаменно, що відкриття розпочнеться з молодого покоління. Ми дуже вдячні Суспільне Одеса за підтримку та надання нового майданчику», — дякує Кармелла Цепколенко.

Нагадаємо, UA: ОДЕСА разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивитися онлайн-проєкти Суспільного Одеси і слухати програми Українського радіо Одеса можна на сайті філії. Оперативні новини про Одещину — на порталі Суспільне | Новини та на сторінці Суспільне Одеса у Фейсбуці.