UA: ОДЕСА покаже концерти харківських музикантів — тріо «Spiel de Trois» та гурту «Фівер°»

UA: ОДЕСА покаже концерти харківських музикантів — тріо «Spiel de Trois» та гурту «Фівер°»

4 січ. 2022

Два музичні вечори у супроводі харківських музикантів — такий подарунок глядачам Суспільного до різдвяних свят підготувала команда Суспільного мовника Харкова. 4 та 5 січня UA: ОДЕСА та всі регіональні канали Суспільного транслюватимуть концерти музичних колективів,  відзнятих Суспільне Харків

4 січня о 21:00 дивіться концерт від харківського тріо «Spiel de Trois». Це колектив акордеоніста Олександра Мовчана, скрипальки Інни Смірнової та піаніста Дмитра Лазюки. В репертуарі тріо — кілька концертних програм, але більшість композицій — авторські варіації Олександра Мовчана на тему ірландських фольклорних мелодій. Саме їх і почують всі, хто приєднається до ефіру Суспільного. 

Наступного вечора, 5 січня, о цій же порі глядачі UA: ОДЕСА та всіх регіональних каналів Суспільного побачать концерт харківського гурту «Фівер°».  

«З гуртом “Фівер°” ми познайомились цього року під час підготовки до зйомок міжрегіонального концерту “Незалежність єднає”, — розповідає продюсерка Суспільне Харків Ірина Пєрвишева. — Тоді ми обрали з їхнього репертуару пісню “Марія”, яку наспівували усією знімальною командою ще довго після завершення зйомок. Напередодні новорічних свят вирішили записати концерт-квартирник, до якого увійшли пісні як українською, так і англійською мовами».   

До речі, назва гурту «Фівер°» перекладається як градус жару, а автором всіх фанкових, рокових та блюзових композицій є соліст гурту Артем Воробйов

Онлайн дивитися концерти можна на сайтах регіональних телеканалів Суспільного.

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивитися онлайн-проєкти Суспільного Одеси та слухати програми Українського радіо Одеса можна на сайті філії. Оперативні новини про Одещину — на порталі Суспільне | Новини та на сторінці Суспільне Одеса у Фейсбуці.