Голоси світу про події в Україні: фестиваль «TALK TO ME» за підтримки Суспільне Одеса

Голоси світу про події в Україні: фестиваль «TALK TO ME» за підтримки Суспільне Одеса

14 бер. 2022

18 та 19 березня відбудеться онлайн арт-фестиваль для України «TALK TO ME» в Youtube, який організовує Institute of Contemporary Art Greese.

Суспільне Одеса (телеканал UА: ОДЕСА та Українське радіо Одеса) інформаційно підтримує подію.

Читайте також: Де шукати Суспільне Одеса, якщо ТБ не працює

TALK TO ME – мистецький онлайн фестиваль на підтримку України, онлайн-платформа, яка збирає особисті історії, почуття, думки і твори мистецтва, щоб задокументувати цей трагічний момент історії. 

«Ми хочемо об’єднати голоси по всьому світу. Показати зламані реальності в зонах бойових дій України та створити платформу підтримки та солідарності», — зазначає організатор події Андрій Сечковський.

Надіслати можна буде твори мистецтва, історії, перформанси, музику та будь-які інші твори, які можуть бути представлені у форматі відео.

«Наш ефір сьогодні, в умовах війни продовжує виконувати задачу з інформування аудиторії Одещини (а тепер і значно ширше) про поточні події, ми долучаємося до спільного марафону Суспільного. Країна має знати, що відбувається. В той же час набуває неймовірної ваги така річ як підтримка. Наш ефір сьогодні – це і про підтримку один одного, про взаємопоміч. Ми створюємо міжпрограмні ролики разом з одеситами, діячами культури, громадськими лідерами, політиками і військовими, виходимо з ними в ефіри. І звісно, ми продовжуємо бути майданчиком для діалогів про роль культури. Цього разу – про роль культури на війні. Власне, наш ефір підтримає фестиваль пана Сечковського, який має таку ж задачу, як і всі ми – зробити свій внесок до нашої перемоги», — каже продюсерка Суспільне Одеса Олена Кваша.

Роботи будуть показані на youtube-каналі TalkToMe Festival, а згодом – й на сайті фестивалю.

Як подати заявку на участь – тут.

Нагадаємо, телеканал UA: ОДЕСА мовить у цифрі та є у переліку телеканалів ефірного телебачення T2. Онлайн-трансляція — на сайті. Щодня в ефір виходять новини після 19:00 та інформаційно-аналітична програма «Сьогодні. Головне» о 19:20.

На Українському радіо Одеса щодня в ефір виходять «Радіодень» з інформаційним блоком о 12:42, новини о 17:42 та «Вечірня студія» о 17:47. Слухати програми можна через проводову мережу, онлайн та в FM частотах:

  • Одеса — 91,4 FМ;
  • Кам’ янське (Арцизький район) — 103,3 FМ;
  • Болград — 105,7 FМ;
  • Велика Михайлівка — 104,5 FМ;
  • Кодима — 102,6 FМ;
  • Подільськ — 103,6 FМ;
  • Рені — 105,9 FМ;
  • Тарутине — 99,2 FМ;
  • Захарівка — 102,1 FМ;
  • Березівка — 105,0 FМ.

Оперативні новини про Одещину шукайте на діджитал-платформах: