UA: ОДЕСА покаже стрічку «Тіні незабутих предків», де зіграв полеглий в бою за Україну актор Паша Лі

UA: ОДЕСА покаже стрічку «Тіні незабутих предків», де зіграв полеглий в бою за Україну актор Паша Лі

7 кві. 2022

Цієї неділі, 10 квітня, о 18:40 UA: ОДЕСА та регіональні телеканали Суспільного покажуть художній фільм-трилер «Тіні незабутих предків». В пам’ять про полеглого в бою за Україну актора стрічки Пашу Лі продюсер та режисер фільму надали всім телеканалам, VoD-сервісам та кінотеатрам (крім російських), безкоштовний доступ до перегляду й трансляції фільму. 

Читайте також: «Концерт для усього світу» з бомбосховища — в ефірі регіональних телеканалів Суспільного

Кадр з фільму «Тіні незабутих предків» / Одне з останніх фото в інстаграм-акаунті Паші Лі

Український актор Паша Лі загинув 6 березня 2022 року під час атаки російських окупантів на місто Ірпінь, що на Київщині. Команда стрічки відмовилась від роялті на користь Збройних сил України й закликає усіх, хто покаже або подивиться цей фільм, підтримати українських військових грошовим внеском. 

«Ми відмовляємось від будь-яких роялті, на користь ЗСУ і будемо раді, якщо ви, подивившись чи показавши наш фільм, зробите будь-який, навіть мінімальний внесок на рахунок ЗСУ та підтримаєте наших безстрашних героїв. Слава Героям. Слава ЗСУ», — зазначив у фейсбук-дописі режисер фільму Любомир Левицький.

Онлайн регіональні телеканали Суспільного можна дивитися на сайтах філій

Нагадаємо, Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Дивитися онлайн-проєкти Суспільного Одеси й слухати програми Українського радіо Одеса можна на сайті філії. Оперативні новини про Одещину — на порталі Суспільне | Новини та на фейсбук-сторінці Суспільне Одеса.