Готуємось до школи — разом із Суспільне Одеса та Освіторією

Готуємось до школи — разом із Суспільне Одеса та Освіторією

31 сер. 2022

Напередодні 1 вересня на Суспільне Одеса та усіх регіональних телеканалах Суспільного в ранковому ефірі інформаційного міжрегіонального проєкту «Суспільне. Спротив» виходить щоденна рубрика «Назад до школи» — про підготовку школярів і вчителів до нового навчального року в умовах війни. Це інтерв’ю та відео з експертами у сфері освіти. Регіональна команда Суспільного готує їх разом із громадською спілкою «Освіторія».

Читайте також: Суспільне запускає голосування за журі фіналу нацвідбору на Дитяче Євробачення

«У рубриці, спільній з нашими партнерами з “Освіторії”, озвучуємо, що хвилює батьків, дітей і вчителів перед запуском навчання, та намагаємося знайти відповіді на питання, які ставить собі суспільство напередодні старту нового навчального року. Загалом, інформуємо глядачів Суспільного про все, що може стати в пригоді під час навчання в умовах війни», — розповідає продюсер Суспільне Ужгород Євген Тичина.

Читайте також: Ті, що творять сучасну історію країни. Добірка інтерв’ю для «Суспільне. Спротив»

«Війна в Україні триває вже 6 місяців. І допоки ми не перемогли, маємо зробити все, щоб утримувати освіту на рівні і за можливості мінімізувати й запобігти негативним наслідкам. Інформація — це також важлива зброя. Саме тому ми вдячні Суспільному за підтримку у створенні окремої рубрики, де освітяни отримують відповіді на найгарячіші запитання», — коментує голова ГС «Освіторія» Зоя Литвин.

Яким буде освітній процес в Україні та за її межами за умов воєнного стану, скільки шкіл готові в країні до початку навчального року в очному режимі та які настрої серед школярів і їхніх батьків? Про це і не тільки слухайте в інформаційному міжрегіональному проєкті «Суспільне. Спротив» упродовж тижня. Записи розмов, які вже вийшли в ефір, шукайте за посиланням на ютуб-каналі Першого.

Нагадаємо, інформаційний міжрегіональний проєкт «Суспільне. Спротив» виходить щобудня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на усіх регіональних телеканалах Суспільного. Це новини без маніпуляцій і за стандартами журналістики, включення з усіх регіонів України, практичні рекомендації, як виживати та жити під час війни.

Онлайн дивитися регіональні телеканали Суспільного Мовлення можна на сайтах філій і на ютуб-каналі Суспільне Новини.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура, всеукраїнські канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

На Одещині 一  це телеканал Суспільне ОдесаУкраїнське радіо Одеса та цифрові платформи: