Роботи журналістки Суспільне Одеса представлять на фотовиставці у Тбілісі

Роботи журналістки Суспільне Одеса представлять на фотовиставці у Тбілісі

7 жов. 2022

12-13 жовтня світлини журналістки Суспільне Одеса Ніколєтти Стоянової  представлять на фотовиставці #OntheFrontlineOfTruth «Війна росії проти України: робота журналістів» у Тбілісі (Грузія). 

Власник однієї з баз відпочинку проводить журналістів руїнами. Затока 11 травня

Читайте також: Суспільне Мовлення оголосило дату Радіодиктанту національної єдності 2022

Фотовиставка діятиме під час дводенної регіональної конференції «Медіа під час війни»*, де заплановані п’ять тематичних панельних сесій про виклики, з якими стикаються медіа під час війни та збройних конфліктів: 

  • безпека журналістів під час війни; 
  • боротьба з інформаційним безладдям і пропагандою; 
  • мова ворожнечі в медіа; 
  • регулювання медіа під час війни та збройних конфліктів; 
  • чутливе висвітлення конфлікту в медіа з акцентом на репортажах про війну.

Мета фотовиставки #OntheFrontlineOfTruth «Війна росії проти України: робота журналістів» — привернути увагу до злочинів, скоєних російською федерацією проти медіа та журналістів, а також показати надзвичайно небезпечні умови роботи журналістів в Україні. 

Журналіст Суспільне Одеса стоять біля ТРЦ «Рів’єра», ранком 10 травня після ракетного удару

«Це велика відповідальність — бути фотографом. Адже те, як ти сприймаєш цей світ і показуєш його через об’єктив, створює бачення світу десятків та сотні тисяч людей. Моя місія – бути очами для українців, для світу. Показувати не тільки злочини росії на території України, а й титанічну роботу журналістів у цих небезпечних та страшних умовах», — зазначає Ніколєтта Стоянова

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії (Суспільне Чернівці, Суспільне Одеса, Суспільне Вінниця, Суспільне Львів тощо).

На Одещині 一  це телеканал Суспільне ОдесаУкраїнське Радіо Одеса та цифрові платформи: 

*В межах проєкту Ради Європи «Підтримка безпеки журналістів та медіа, доступу до інформації, а також комунікаційної стратегії для Офісу Генерального Прокурора України».