Виклики для команди у часи війни: продюсерка Суспільне Одеса зустрілася з представницями Lviv Media Forum

Виклики для команди у часи війни: продюсерка Суспільне Одеса зустрілася з представницями Lviv Media Forum

28 жов. 2022

25 жовтня продюсерка Суспільне Одеса Олена Кваша та представниці команди Lviv Media Forum голова Ольга Мирович, аналітикиня Зоя Красовська та комунікаційна менеджерка Олеся Кіцанюк провели зустріч в Одесі, під час якої говорили про виклики, що долає команда Суспільного сьогодні, і про розвиток співпраці у майбутньому. 

Читайте також: Звірства росіян в Ягідному — на Суспільне Одеса покажуть нове розслідування «Щоденник вцілілої»

«Попри ризики і загрози, команда Суспільне Одеса продовжує виконувати свою роботу і навіть планувати заходи, які були би цікавими колегам з інших видань, шукати нові формати співпраці і взаємної допомоги. Варто відмітити позитивний і навіть бойовий дух журналістів і прагнення до самовдосконалення і навчання. Про це говорили з пані Мирович і шукали відповіді на питання – як забезпечити подальшу сталу роботу в регіоні», — розповідає Олена Кваша

Представниці Lviv Media Forum мали зустрічалися з командами одеських видань, з якими теж мають історію взаємодії. Відбулася професійна дискусія про подолання викликів війни та пошук рішень, що дозволять забезпечити функціонування редакцій. 

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії (Суспільне Чернівці, Суспільне Одеса, Суспільне Вінниця, Суспільне Львів тощо).

На Одещині 一  це телеканал Суспільне ОдесаУкраїнське радіо Одеса та цифрові платформи: