Гендиректор ДТЕК в інтерв’ю Суспільне Одеса розповів про електроживлення після обстрілів

Гендиректор ДТЕК в інтерв’ю Суспільне Одеса розповів про електроживлення після обстрілів

14 гру. 2022

5 та 10 грудня російська армія атакувала об’єкти енергетичної інфраструктури Одещини дронами-камікадзе. Без світла залишалися близько 700 тисяч клієнтів. Генеральний директор ДТЕК Одеські електромережі Дмитро Григор’єв розповів для всеукраїнського проєкту «Суспільне. Спротив» та Суспільне Одеса про останні російські атаки на енергетичну інфраструктуру в області, блекаут, «несправедливі» відключення, звернення клієнтів та до чого готуватися жителям взимку.

Дмитро Григор’єв та кореспондентка Суспільне Одеса Олена Голда

Читайте також: Українське Радіо та Радіо Промінь мовлять у знеструмленій Одесі

«Ми працюємо в будь-яку погоду. Цілодобово, якщо це потрібно. Наші люди — залізні, але і їм треба відпочинок. Однак зазначу, доки кожен клієнт не отримає послугу електропостачання — ми будемо працювати», — зазначає Дмитро Григор’єв.


«Для того, щоб відновити мережі до мирного часу, треба дуже великий час. Це питання потрібно ставити не тільки нам, а й працівникам Укренерго. Як тільки ми впораємося з системними аваріями на розподільчій мережі, ми з вами зустрінемось знову і поговоримо про перехід на стабілізаційні відключення, — говорить Дмитро Григор’єв. В ДТЕК немає жодної електростанції або великої підстанції, яка не зазнала ушкодження. Тому, це процес тривалий і до весни нам доведеться жити в дуже гірких умовах».

Всеукраїнський проєкт «Суспільне. Спротив» виходить в ефір у будні з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на телеканалі Суспільне Новини та усіх місцевих телеканалах Суспільного*.

Добірки-дайджести найцікавіших інтерв’ю та матеріалів інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив» — щосуботи (з повтором у неділю) з 7:00 до 10:00, з 12:00 до 15:00, з 17:00 до 20:00 на Суспільне Новини та усіх місцевих телеканалах Суспільного*. 

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 місцеві телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

На Одещині 一  це телеканал Суспільне ОдесаУкраїнське радіо Одеса та цифрові платформи: 

«Суспільне. Спротив» можна переглядати онлайн на ютуб-каналі Суспільне Новини та на сайтах місцевих телеканалів Суспільного Мовлення*.

* На період трансляцій спортивних подій проєкт «Суспільне. Спротив» на місцевих телеканалах виходитиме за зміненим розкладом.