Українське Радіо Одеса тепер і на Soundcloud

Українське Радіо Одеса тепер і на Soundcloud

9 бер. 2023

Відтепер проєкти національної мережі Українського Радіо можна слухати у єдиному акаунті стрімінгової платформи Soundcloud. Плейлист Українського Радіо Одеси — за посиланням. Онлайн-трансляція ефіру — на сайті Суспільне Одеса. 

Читайте також: На Суспільне Одеса стартує суспільно-політичне токшоу «Новий відлік»

«Ми, національна мережа Українського Радіо, як і радіомережі великих європейських і світових суспільних мовників, великого значення надаємо проєктам локальних журналістів. Регіональні редакції Українського Радіо працюють у кожному регіоні України у складі філій Суспільного. Це дозволяє оперативно висвітлювати у радіоефірах всі локальні події, надавати слухачам актуальну й достовірну інформацію з перших вуст як про обласні центри, так і про малі містечка, села й громади», — каже виконавча продюсерка Українського Радіо Юлія Шелудько

Вона розповіла, що на єдиному акаунті стрімінгової платформи Soundcloud у кожного регіону є окремий плейлист. Тут найкращі регіональні радіопередачі зі свіжою інформацією про свою громаду можна послухати будь-де у зручний час: «Тепер ми ще ближчі до наших слухачів у кожному куточку країни, і це стимулює до вдосконалення».

Згідно з даними соціологічних досліджень Українське Радіо залишається незмінним лідером за споживанням та довірою до новин: 36% радіослухачів новин обрали Українське Радіо протягом останнього тижня, 28% — слухають його найчастіше, а 27% — найбільше довіряють.

«Раніше ми користувалися іншим стримінговим сервісом, щоб викладати записи своїх ефірів у форматі подкастів, однак та платформа була обмежена у функціоналі. З SoundCloud ситуація виправилася і вже отримали відгук про юзерфрендлі функціонал платформи. Нам важливо, щоби наші слухачі мали змогу отримувати контент у зручний для них спосіб. До того ж, на цій же сторінці можна послухати ефіри редакцій з інших регіонів, що важливо для формування єдиного інформаційного поля і гуртування», — каже випускова редакторка Українського радіо Одеса Діана Попкова.

У радіоприймачах в Одеській області шукайте нас на цих FM-частотах: 

  • Українське Радіо 

м. Одеса — 91,4 FM

м. Березівка — 105 FM

м. Болград — 105,7 FM

смт Велика Михайлівка — 104,5 FM

с. Кам’янське — 103,3 FM

м. Кодима — 102,6 FM

с. Вестерничани — 103,6 FM

м. Рені — 105,9 FM

смт Тарутине — 99,2 FM

смт Миколаївка — 106,3 FM

с. Петровірівка — 100,2 FM

смт Сарата — 107,8 FM

  • Радіо Промінь

м. Одеса — 88,5 FM

м. Білгород-Дністровський — 97,2 FM

м. Болград — 96,1 FM

м. Березівка — 104,2 FM

с-ще Ковбасова Поляна — 106,8 FM

м. Рені — 97,8 FM

  • Радіо Культура

м. Білгород-Дністровський — 93,9 FM

Читайте також: Юлія Шелудько: «Всіх нас єднає радіо і віра в перемогу»

Нагадаємо, Українське Радіо — найбільша FM-мережа та найпопулярніше розмовне радіо України, флагманський канал Національної суспільної телерадіокомпанії України. Всі канали Суспільного радіо можна слухати в мобільному застосунку suspilne.radio або онлайн на сайтах філій чи в єдиному порталі державних послуг «Дія» у послузі «Дія Радіо».

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах

На Одещині 一  це телеканал Суспільне ОдесаУкраїнське радіо Одеса та цифрові платформи: