Міський департамент освіти та науки відмовився звітувати на UA: ОДЕСА

Міський департамент освіти та науки відмовився звітувати на UA: ОДЕСА

29 лип. 2019

Про це чиновники Одеської міської ради повідомили журналістам Суспільного, надіславши офіційний лист керівництву телеканалу. 

Повідомляємо, що протягом серпня поточного року проходитиме огляд закладів освіти комунальної власності територіальної громади м. Одеси в рамках підготовки до 2019/2020 н. р.,  проводитимуться засідання комісій з відбору на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної власності територіальної громади міста Одеси, — йдеться у листі. — У зв’язку з цим участь у проекті “ЗВІТИ.НАЖИВО” регіональної філії Суспільного мовлення в Одеській області департамент освіти та науки Одеської міської ради вважає наразі неможливим”

 

Проєкт #Звіти_наживо готує команда суспільно-політичного напряму UA: ОДЕСА. Цього місяця ефір #Звітів_наживо запланували на 1 серпня. Тема програми — підготовка до навчального року та робота освітньої сфери. 

Нагадаємо, #Звіти_наживо — це загальноукраїнський проєкт, де чиновники різних рангів звітують перед суспільством у прямому ефірі Суспільного у регіонах. Посадовці відповідають на запитання журналістів, незалежних експертів та громадян.