Як живуть та розвиваються південні медіа — Суспільне Одеса запрошує на конференцію «Blackout Odesa Conference»

Як живуть та розвиваються південні медіа — Суспільне Одеса запрошує на конференцію «Blackout Odesa Conference»

19 гру. 2023

22 грудня о 10:00 у Media Centre Ukraine – Odesa відбудеться конференція «Blackout Odesa Conference» про те, як живуть і як мають жити медіа півдня України. Шеф-редакторка Суспільне Одеса Діана Зубар виступить модераторкою панелі «Медіа без сайту або медіа 3.0», де зустрінеться з представниками медіа, які працюють на аудиторію у соцмережах.

Читайте також: Робота хабів Суспільного у 2024 році — зустріч команди регіонального мовлення

Серед учасників конференції — представники Internews, Media development Foundation, пресофіцери півдня України, редактори одеських, миколаївських та херсонських медіа, репортери та фіксери із досвідом роботи на фронті та викладачі журналістських факультетів. 

«Ми вирішили зібрати разом журналістів з Одеської, Херсонської та Миколаївської областей, аби обговорити життя та розвиток південних медіа. На конференції йтиметься про грантову підтримку журналістів; медіа 3.0, які працюють у соцмережах, роботу регіональних медіа, грантову підтримку та проблеми в журналістській освіті»,розповідає Діана Зубар.  

Кореспондент Суспільне Одеса Дмитро Васильєв стане спікером у панелі «Військова журналістика на півдні: як медіа впорались із новим викликом».

Зареєструватись на конференцію можна за посиланням

Учасникам, які не зможуть долучитися до заходу офлайн, отримають посилання на пряму трансляцію конференції.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатеку — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.

На Одещині 一  це телеканал Суспільне ОдесаУкраїнське радіо Одеса та цифрові платформи: 

*Організатори заходу: Суспільне Одеса, Media Center Ukraine, Інститут Політичної Інформації, Медіабаза. Одеса, Херсон та Інтент.